Remote Keylogger
Home Sitemap › Malay
Jauh Keylogger
Berkuasa, tidak dapat dikesan dan mudah untuk digunakan Komputer keylogger adalah perisian keylogger bersembunyi untuk memantau PC anda (termasuk aktiviti-aktiviti Internet yang berlaku pada komputer anda) yang tersembunyi di samping mengekalkan kerahsiaan mutlak semasa ketiadaan anda. Utiliti Best keylogger tidak dapat dilihat dan papan kekunci pintar berkuasa memintas semua spyware komputer utama dan membantu ibu bapa dan pengurus pejabat sebagai yang terbaik PC pemantauan utiliti.

Advance keylogger Jauh
Advanced keylogger tidak kelihatan jauh strok utama program Logger memantau walaupun ditaip kandungan papan klip, masa permulaan sistem, perbualan sembang suara, menghantar emel, kapsyen tingkap dan lain-lain aktiviti sistem dan Internet. Best tingkap perakam keyboard (juga dikenali sebagai perakam keystroke ghaib) adalah murah, boleh dipercayai, mudah untuk digunakan dengan antara muka pengguna GUI mesra dan berguna untuk memeriksa aktiviti-aktiviti komputer pekerja, anak-anak, pasangan dan alat lain.

Keylogger jauh untuk Mac
Mudah dan mudah untuk digunakan Keylogger jauh untuk Mac mengesan aktiviti pengguna pada sistem komputer pada pengawasan yang lengkap. Pemantauan perisian yang terbaik untuk mac keylogger ciri berfungsi dengan semua utama Mac OS X Apple mesin untuk menyelamatkan anak-anak anda, rakan kongsi dan pekerja IT dan butir-butir aktiviti-aktiviti Internet rahsia.

SIM Card Pemulihan Data
Sim Kad Pemulihan Data Perisian menawarkan penyelesaian yang boleh dipercayai, fleksibel dan muktamad untuk pulih hilang sengaja dipadam teks dan angka yang belum dibaca atau direktori membaca kad SIM bimbit mesej sentuh telefon. kad pemulihan alat mendapatkan semula bilangan CCI daripada sama, IMSI nombor dan lain-lain Nama daripada pembekal perkhidmatan dengan bantuan PC / SC atau Phoenix standard USB pembaca kad SIM.

Outlook Express Password Pemulihan
logiciel de pemulihan de mot de passe Cree mencurahkan MS Outlook Outlook Express et vous permet de voir perdues, oubliées, tous les e-mel et newsgroup comptes enregistrés avec les maklumat du serveur. Soutenir la Reprise des Mots de passe d'astérisque, Mots de Passe multilingues, Complexe, titre panjang, Mots de Passe, dll en quelques secondes.

Internet Explorer Password Pemulihan
mendedahkan kata laluan alat adalah satu penyelesaian yang komprehensif untuk pulih semua jenis kata laluan yang disimpan kata laluan kata laluan Explorer Internet dan mendedahkan kata laluan yang disimpan semua aplikasi Windows. Mudah pulih kata laluan untuk akaun e-mel dan FTP hilang atau lupa laman web yang dilindungi kata laluan, membeli-belah dalam talian, fail, folder, dokumen, langganan majalah, borang web dalam beberapa saat, dan lain-lain.