Remote Keylogger
Home Sitemap › Albanian
Keylogger Remote
Fuqishëm, undetectable dhe lehtë për t'u përdorur kompjuter Keylogger është një keylogger vjedhurazi software për të monitoruar PC tuaj (duke përfshirë aktivitetet e internetit ndodhur në kompjuterin tuaj) duke u fshehur, duke ruajtur sekretin absolut gjatë mungesës suaj. Keylogger mirë Utility padukshme dhe tastierë të fuqishëm inteligjent anashkalon të gjitha kompjuter të madh spyware dhe ndihmon prindërit dhe menaxherëve të zyrës si dobi të monitorimit të mirë PC.

Advance Keylogger Remote
Avancuar të padukshme Keylogger Remote kyç sharrëxhi program monitoron pash shtypen edhe përmbajtjen e clipboard, kohë për fillimin e sistemit, bisedat zë chat, dërgoni email, captions dritaret dhe aktivitetet e tjera të sistemit dhe Internet. Cool dritaret regjistrues keyboard (e njohur edhe si regjistrues keystroke padukshme) është e lirë, të besueshme, lehtë për t'u përdorur me ndërfaqen e përdoruesit GUI miqësore dhe të dobishme për të kontrolluar aktivitetet e kompjuterit të të punësuarve, fëmijët, bashkëshortet dhe mjete të tjera.

Remote Keylogger për Mac
Thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur Remote Keylogger për Mac gjurmët aktivitetet e përdoruesit në sistemin kompjuterik në një mbikqyrje të plotë. Software më të mirë për monitorimin e mac keylogger funksion punon me të gjitha makinat e mëdha Mac OS X Apple për të shpëtuar fëmijët partnerin tuaj, dhe ajo punonjës dhe Detalet e aktiviteteve të internetit fshehurazi.

SIM Card Data Recovery
Sim Card Data Recovery Software ofron një zgjidhje të besueshme, fleksibël dhe përfundimtar të shërohen tekst humbur fshirë aksidentalisht dhe shifrat e palexuara apo lexoni mesazhet directory kartën SIM telefonit celular prekje. kartë shërim mjet Rinxjerr numrin e CCI të njëjtin emër, etj numri IMSI e ofruesit të shërbimeve me ndihmën e PC / SC ose Phoenix standarde USB lexues i kartës SIM.

Outlook Express Password Rimëkëmbjes
Logiciel de de de çlodhje mot i vjetër Cree pour MS Outlook Outlook Express et vous Permet de voir perdues, oubliées, tous les-mail-et newsgroup Comptes enregistrés avec les informata du serveur. Soutenir la Reprise des mots de kalojë d'astérisque, mots de kalojë multilingues, Complexe, titre de mots gjatë, të dala mode, etj en quelques secondes.

Internet Explorer Fjalëkalimi Rimëkëmbjes
passwords demaskuar mjet është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të shëruar të gjitha llojet e fjalëkalimet e ruajtura Fjalëkalimet e fjalëkalimet Internet Explorer dhe demaskuar fjalëkalimet e ruajtura të gjitha Windows aplikacionet. Easily rimëkëmbet fjalëkalimet për llogaritë e-mail dhe FTP humbur apo harruar fjalëkalimin-mbrojtur faqet e internetit, blerje online, fotografi, dosjet, dokumentet, abonim revistë, format web në sekonda, etj.